Volg IDNL op Twitter

Verkoopbemiddeling

IDNL is dé partner als het komt op verkoopbemiddeling. Door onze jarenlange internetervaring weten we als geen ander wat er leeft en wat de waarde van een goede domeinnaam is.
Als het gaat om verkoop van uw domeinnaam bieden wij u de volgende mogelijkheden:

Actieve verkoop

Samen stellen wij de vraagprijs van uw domeinnaam vast en de periode waarbinnen wij actief voor u aan de slag gaan. Wij bieden uw domeinnaam op een actieve wijze aan, aan bedrijven en instellingen die raakvlak hebben met uw domeinnaam. De domeinnaam krijgt een eigen landingpage en wordt op onze website geplaatst. U heeft geen omkijken naar de onderhandelingen, deze voeren wij namens u. Voor deze dienst betaalt u een vaste fee en een percentage van de uiteindelijke verkoopprijs. 
 

Landingpage

De domeinnaam die u wilt verkopen koppelen wij aan een zogeheten landingpage, oftewel een eigen pagina op de website van IDNL. Deze landingpage melden wij aan bij de zoekmachines en vullen wij met relevante tekst. Ook wordt de domeinnaam geplaatst op de aanbodpagina. Wij gaan niet actief op zoek naar potentiële kopers voor uw domeinnaam maar zorgen er wèl voor dat uw naam extra opvalt. U heeft geen omkijken naar de onderhandelingen, deze voeren wij namens u. Voor deze dienst betaalt u een vaste fee en een percentage van de uiteindelijke verkoopprijs.
 

Etalage

Dit is de eenvoudigste optie. De domeinnaam die u te koop wilt aanbieden wordt geplaatst op de aanbodpagina van IDNL. Wanneer iemand uw domeinnaam intypt vindt hij deze pagina. Indien wij een bod ontvangen voor uw domeinnaam zullen wij de onderhandelingen namens u voeren. Voor deze dienst betaalt u een percentage van de uiteindelijke verkoopprijs.

Stille verkoop

Wilt u geen ruchtbaarheid geven aan de verkoop van uw domeinnaam? Dan wordt deze niet vermeld op onze website en wordt er geen landingpage aan gekoppeld. Samen stellen wij de vraagprijs van uw domeinnaam vast en de periode waarbinnen wij actief - maar op discrete wijze - voor u aan de slag gaan. Wij bieden uw domeinnaam aan aan bedrijven en instellingen die raakvlak hebben met uw domeinnaam. U heeft geen omkijken naar de onderhandelingen, deze voeren wij namens u. Voor deze dienst betaalt u een vaste fee en een percentage van de uiteindelijke verkoopprijs.Deze website is ontwikkeld door Avant Internet BV